Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő - szemüvegkeretek, lencsék, kontaktlencsék, napszemüvegek, látásvizsgálat Kecskeméten! | Pályázat
22011
page-template-default,page,page-id-22011,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Pályázat

A PROJEKT / Szemészeti technológia fejlesztése

A Kft a 2008.07 hónapban bekövetkezett tulajdonos váltásnak köszönhetően dinamikus fejlődést és eredményt ért el.

A marketing stratégia kidolgozása megteremtette a vállalkozás hosszútávú fejlesztéseinek megvalósulásához szükséges alapokat.

2008 óta a szemészeti szakrendelő működtetéséhez szükséges, a XXI. század elvárásainak megfelelő műszerek, vizsgáló berendezések beszerzése eddig saját erőből valósult meg. A térség vezető pozíciójának megszerzéséhez és megtartásához a jelen projekt során kiválasztott gépek, informatikai eszközök beszerzése vált indokolttá.

A projekt során beszerzésre került Visureal Premium gép a szemészeti gépekkel együtt lehetőséget ad a fénytörési hibák optimális korrigálására – a szemészeti vizsgálatot követően az optimális keret kiválasztására és a kész szemüveg tökéletes elkészítésére, hogy az a viselőnek kiváló látásminőséget biztosítson.

A szintén beszerzésre került információs eszközök használatával a digitális rögzítés, lejátszás és papír alapon történő kinyomtatás is lehetővő válik.

 

A projekt kedvezményezettje:

Ocular-Optikus 2007 Kft, 6000 Kecskemét, Kisfaludy u.6-8.


eu

A projekt az európai unió támogatásával valósult meg

MAG Zrt.- Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt
Cím: 1139 Budapest, Váci út 81-83
Levelezési cím: 1539 Budapest Pf.:684
Tel.:+36 40/200-617
E-mail: info@magzrt.hu
www.magzrt.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu