Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő

Hoyalux iD Progresszív lencse akció

Progresszív szemüveglencsék akciósan

Progresszív szemüveg-lencsék akciósan

Hoyalux iD személyre szabott multifokális szemüveglencsék 25% kedvezménnyel a Dr. Ács Optikában.

Az akcióban résztvevő szemüveglencsék

Hoyalux iD Myself

A Hoyalux iD Myself a Hoya legjobb progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Hoyalux iD MyStyle V+ és MyStyle V+ EyeGenius

MyStyle V+ progresszív lencséink kiemelkedő vizuális teljesítményét e termékeink rendkívül pontos kalkulációja, a szigorú minőségellenőrzés és a legmodernebb gyártástechnológiák garantálják. E lencsék példátlan, személyre szabott lencsetervezést és rendkívüli precizitást garantálnak viselőjüknek, hiszen tervezésükkor a szemüvegviselő életmódját és vizuális igényeit is figyelembe vesszük.

Hoyalux iD LifeStyle 3 és 3i

A LifeStyle 3 szemüveglencsékkel az élet nem is lehetne egyszerűbb! A Hoya legújabb progresszív lencséje egyesíti a Binokuláris Harmonizációs Technológia előnyeit a vásárlói által fontosnak tartott kényelemmel.

Hoyalux iD WorkStyle V+

WorkStyle V+ exkluzív beltéri szemüveglencsénk a szemüvegviselők személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerül kialakításra, és példátlan binokuláris teljesítményt nyújt viselőjének. Három tervezésben kapható, mindhárom egy-egy meghatározott, speciális munkatávolságra szolgál, a szemüvegviselők igényeinek megfelelően.

Akció időtartama

2021.11.01.  – 2022.01.31.

Jöjjön be üzletünkbe és érdeklődjön az akcióról!