Szemészeti és optikai megoldások
felnőtteknek a
Dr. Ács Optikában

Szakértői csapatunk készséggel áll rendelkezésére, legyen szó szemészeti, optikai vagy látszerészeti kérdésekről. Szemének egészsége a legfontosabb számunkra. Bármire is van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Teljes körű szemvizsgálat felnőtteknek

Szemegészség

Szemegészség szolgáltatásunk keretein belül minden olyan problémára igyekszünk megoldást adni, amely a szem és szemkörnyékével kapcsolatos betegség, elváltozás vagy probléma. A vizsgálatot szemész szakorvos végzi.

Teljes körű látásvizsgálat felnőtteknek

Éleslátás

Látásproblémákkal, fejfájással vagy esetleges rejtett kancsalság gyanújával forduljon tapasztalt optometristáinkhoz. Optikánkban teljes látásgondozást kínálunk, amely során a látásvizsgálattól egészen a szemüveg elkészítéséig segítjük Önt.

Szemüveg coaching

Tanácsadás

A jó szemüveg öltöztet, azonban a megfelelő keret és lencse megtalálása nem egyszerű feladat. Ahány ember annyi arcforma, szemszín és bőrtónus. Szemüveg coachunk ebben segít Önnek megtalálni a legjobban Önhöz és életstílusához illő darabokat.

Milyen vizsgálatra van szüksége? Segítünk!

Gyakran tapasztaljuk, hogy ügyfeleink nem tudják, milyen szolgáltatásra van pontosan szükségük és értékes időt veszítenek azáltal, hogy rossz vizsgálatra és szolgáltatásra kérnek időpontot. Annak érdekében, hogy pontosabb képet kaphassunk problémájáról, készítettünk egy pár perces online tesztet, melynek kitöltésével megtudhatja, milyen vizsgálatra van szüksége. Töltse ki tesztünket!

Szemész szakorvosi vizsgálatok

Teljes körű szemészeti vizsgálat: látásélesség, elülső szegment, szemfenék, szemnyomás, szemmozgások vizsgálata, zöldhályog (glaucoma), szürkehályog (cataracta), szemfenéki kórképek szűrése és diagnosztizálása.

A vizsgálatokat végzi: Dr. Ács Tamás, Dr. Vityaz Marianna, Dr. Alács Rita

Szemvizsgálat felnőttek részére

Optometrista által végzett vizsgálatok

Az optometrista egyetemi végzettséggel rendelkező szakember  (BSc – diploma), aki  látásvizsgálatot végez, szemüveget ír fel és kontaktlencsét illeszt. Vizsgálatai során felismeri a szembetegségeket, így hozzájárul ahhoz, hogy a páciensek időben szemorvosi ellátásban részesülhessenek.

Látásvizsgálat

A látásvizsgálat pontosságát a felkészült szakembereink mellett legújabb technológiával készült vizsgálógépeink garantálják.

Binokuláris látásvizsgálat

Több módszer alkalmazásával vizsgáljuk a két szem együttes, összehangolt működését, és ha az nincs rendben, a megfelelő korrekcióval megoldást találunk a problémára.

Fejfájás szűrés

Tudta, hogy a nyak- vagy fejfájás nagyon gyakran szemproblémát jelez? Az emberek 97%-ának megoldást tudunk adni. Jöjjön el hozzánk és vegyen részt fejfájás szűrésünkön. Lehet, hogy fejfájását látásprobléma okozza.

Rejtett kancsalság szűrés

A rejtett kancsalságra több kellemetlen panasz is utalhat. Ilyen a homlok, halánték táji fejfájás, frontérzékenység, koncentrációs problémák, fényérzékenység. Ha ezeket tapasztalja jöjjön el optikánkba szűrővizsgálatunkra.

Teljes körű optometriai (látás) vizsgálatok

Teljes körű látásvizsgálat: szemmozgások, dioptria meghatározása (látásélesség vizsgálat), színtévesztés megállapítása, szemizom-egyensúly, binokuláris, Pola teszt

A vizsgálatokat végzi: Varga Tícia

Felnőtt látásvizsgálatok

Szemüvegcoaching Önnek

Szemüveg-coaching
Önnek

A #szemüvegcoaching sokkal több, mint ránézésre megmondani valakinek, hogy egy keret jól áll e neki vagy sem, viszont a keretválasztás az egyik legizgalmasabb része a folyamatnak.

Ide a lépések a facebook posztokból.

Dr. Ácsné Szepes Krisztina

Szemüveg tanácsadás

“Imádom, mikor az általam ajánlott szemüveggel tükörbe néznek az emberek és elmosolyodnak.”

Czímer
Ágnes

Szemüveg tanácsadás

“A szemüveg nem egy szükséges rossz, hanem egy szerethető, divatos kiegészítő.”

Börönte
Bernadett

Szemüveg tanácsadás

“Lenyűgöző, hogy akár egy keret is mennyire képes átváltoztatni valakit.”

Szemüveg tanácsadás #szemüvegcoaching

Többlépéses tanácsadásunk célja, hogy egy teljesen személyre szabott ajánlást készítsünk ügyfeleinknek, melyben kiemelt szempont:

  • a látás és a szem állapota,
  • az életviteli szokások és
  • a megjelenés.

Szemüveg coach: Dr. Ácsné Szepes Krisztina, Czímer Ágnes, Börönte Bernadett

Szemüveg tanácsadás

Legfrissebb blog cikkeink