Kontaktlencse szemüvegeseknek

Számos olyan pillanat van életünkben, amikor nem szeretnénk szemüveget hordani. Ilyenkor tökéletes megoldás a kontaktlencse.

Megjelenés

A kontaktlencse fiatalos, friss megjelenést biztosít a számunkra, akkor, amikor igazán számít. Szemüvege mellé kiváló kiegészítő.

Kényelem

A modern kontaktlencsék magas víztartalmuknak köszönhetően rendkívül kényelmesek és könnyen behelyezhetőek.

Biztonság

A kontaktlencsék biztonságos alternatívát nyújtanak sportoláshoz vagy bármilyen szabadidős tevékenységhez.

Ingyenes kontaktlencse próba

Optikánkban ingyenes kontaktlencse próbát kínálunk vásárlóinknak és segítünk a rutin könnyű kialakításában. Jöjjön el hozzánk és egy 10-15 perces kontaktlencse vizsgálatot követően megrendeljük az Önnek megfelelő próbalencsét. Azután megtanítjuk a kontaktlencse biztonságos használatára, aminek köszönhetően dönteni tud a jövőbeni használatról.

Ingyenes kontaktlencse vizsgálat

KONTAKTLENCSE EGY NAPRA VAGY HÓNAPRA

Optikánkban egyaránt megtalálhatóak a napi és havi viseletű kontaktlencsék, legyen szó egyfókuszú vagy multifokális lencsékről. A választásban kollégáink készséggel segítenek.

Napi viseletű kontaktlencse

Napi kontaktlencsék

A napi viseletű kontaktlencsét abban az esetben ajánljuk Önnek, ha első kontaktlencsére készül, szeme érzékeny, többnyire szemüveget hord és vannak olyan pillanatok életében, amikor nem szeretne szemüvegben lenni.

Kontaktlencse havi viseletre

Havi kontaktlencsék

A havi viseletű kontaktlencsét rutinos, kimondottan kontaktlencsét preferáló és a kontaktlencse viseléshez megfelelő szemegészséggel rendelkezőknek ajánljuk, melyet vizsgálat során állapítunk meg.

KONTAKTLENCSÉK A DR.ÁCS OPTIKA KÍNÁLATÁBAN

Optikánkban széles választékban érhetőek el a napi és havi viseletű kontaktlencsék, valamit egyéb kiegészítő termékek (ápolófolyadék, műkönny). 

Kontaktlencse kiegészítők és kontaktlencsék

Legfrissebb blog cikkeink