Társadalmi Felelősségvállalás
22936
page-template-default,page,page-id-22936,stockholm-core-2.1.3,select-theme-ver-7.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Title Image

Társadalmi Felelősségvállalás

Egészséges, Biztonságos és Fenntartható Környezet Érdekében
Társadalmi Felelősségvállalás

A Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő számára a Társadalmi Felelősségvállalás arról a vállalati kultúra szerves részeként beépült szerepvállalásról szól, amit cégként és egyénként egyaránt a jelen és jövő generációkért teszünk az alapvető üzleti tevékenységünkön, jótékonysági programjainkon és a közérdeken való elkötelezettségén keresztül, tehát hogy javítsuk az életminőséget egészséges, biztonságos és fenntartható környezet érdekében. Egy olyan érték, ami minden cselekedetünket áthatja. Vállalkozásunk üzleti tevékenységének összhangban kell állnia munkatársaink, ügyfeleink és beszállítóink érdekeivel és környezetünk, társadalmunk szükségleteivel. Sikereinket csak akkor tartjuk hosszú távú eredménynek, ha szem előtt tartjuk társadalmunk hosszú távú érdekeit.

Medina Adománybolt a mélyszegényekért

melyszegenyekert1Miki sokat segít nekünk az adományboltban. Édesanyjával szokott jönni önkénteskedni, amikor ideje engedi. Miki erős, udvarias és kedves fiatalember, nagyon szeretjük. Szeme folyamatos orvosi felügyeletet igényel, 8-9-es dioptriái miatt. A speciális lencsék drága dolgok és a vizsgálat is különleges szaktudást igényel.

Mindebben segít nekik a kecskeméti Ács Optika, akik újra a mai világra egyáltalán nem jellemző módon, önzetlenül segítettek ennek a fiatalembernek. Miki láss sok csodát még a világban, és a Down-szindróma se gátoljon ebben! KÖSZÖNJÜK

melyszegenyekert2Egyedül neveli hét gyermekét Kecskemét mellett egy édesanya és rémülten szembesül azzal, hogy többüknek is szemüvegre van szüksége. A költségvetése semmiképpen sem tette volna ezt lehetővé, hiszen gyakran hónap végén az élelmiszereknek is szűkében vannak. Az édesanya hozzánk fordult, mi pedig az Ács Optika tulajdonosaihoz, akik újra megható emberségről tettek tanubizonyságot. Megvizsgálták a gyerekeket és kiderült: kettőjüknek is kell szemüveg. A hatéves kisfiúnak ráadásul igen komoly, +3 és +4-es lencse.

Az üzletben úgy szolgálták ki a családot, mint a legfontosabb vevőket, újra többet adva így – az egyébként százezres nagyságrendű adománynál. Segítségükkel nem indulnak hátránnyal ezek a gyerekek az iskolában, óvodában, ezen nem fog múlni mostmár a helytállásuk. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, hogy helyi vállalkozások is segítik munkánkat. Jobb hely így a világ.