Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő

Dr. Ács Optika és szemészeti magán rendelő, kecskemét, nagykőrös, kiskunfélegyháza, szemvizsgálat, látásvizsgálat, zöldhályog, szemész, színlátás, színvakság. gyerek, szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg, javítás

Interjú Dr. Ácsné Szepes Krisztinával, az optika szívével

Interjú Dr. Ácsné Szepes Krisztinával, az optika szívével

Image Magazin interjú

Interjú Dr. Ácsné Szepes Krisztinával, a kecskeméti Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő vezetőjével:
(részlet)


„2008-ban rengeteg angolos magántanítvánnyal foglalkoztam, és nyelvvizsgáztatni is jártam, nevem és helyem volt a nyelvtanári szakmában.


Ahhoz, hogy komolyabban tudjak foglalkozni 1 optika és szemészeti rendelő átvételével, gyorsan beiratkoztam egy kereskedő-boltvezetői tanfolyamra.


Összedugtuk a fejünket szemész-főorvos férjemmel, és döntöttünk.
Belevágtunk és a feltételeket megszabtuk már az elején: az optikát teljesen egyedül én vezetem, a férjem marad főállásban a megyei kórházban, a magánrendelését pedig áthelyezi az új üzletbe.


Azon kívül, hogy nyolcéves korom óta viselek szemüveget, és szemorvos a férjem, semmit sem értettem ehhez a mesterséghez, de hittem, fel tudok nőni a feladathoz.


A férjem nyomán nevet változtattunk és hozzá igyekeztünk igazodni: a férjem mint szemész szakorvos képvisel olyan magas színvonalat, amit nekünk is hoznunk kellett, és ami méltó az ő hírnevéhez.”

szepes-krisztina-drácsoptika-szemészet-kecskeméti-szemész-magán-interjú-imagemagazin-drácstamás-vizsgálat-szűrés-szemüveg-akció-napszemüveg-nagykőrös-budapest-eyewear-sunglasses
Interjú Dr. Ácsné Szepes Krisztinával, a kecskeméti Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő vezetőjével.


Igazi családi optikaként minden korosztály és igény megtalálja a megfelelő segítséget nálunk. De arra is törekedtünk mindig, hogy "olyan márkájú és minőségű szemüvegkereteket is kínáljunk, amilyeneket más optika nem forgalmaz Kecskeméten."

A teljes interjúért keressék fel az Image Magazin honlapját:
https://imagemagazin.hu/az-utaknak-ertelmuk-van/