Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő

Dr. Ács Optika és szemészeti magán rendelő, kecskemét, nagykőrös, kiskunfélegyháza, szemvizsgálat, látásvizsgálat, zöldhályog, szemész, színlátás, színvakság. gyerek, szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg, javítás

Általános szerződési feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák az Ocular-Optikus 2007 Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 6-8., adószám: 13931166-2-03), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett Online Áruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai

A szolgáltató neve: Ocular-Optikus 2007. Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A szolgáltató székhelye: 6000 Kecskemét, Kisfaludy utca 8.

A szolgáltató elérhetősége, a kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@fashionandeye.com

Cégjegyzékszáma: 03-09-114533

Adószáma: 13931166-2-03

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Kecskeméti Törvényszék Cégbírósága

Telefonszáma: +36-30/662-5189

Adatvédelmi nyilvántartási száma: 

Engedély száma: NAIH-83945/2015.

A szerződés nyelve: magyar

1. Alapvető rendelkezések

1.1. Jelen szabályzat

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Rendelkezésre állás.

A vásárlási szerződés az Ocular-Optikus 2007 Kft. által üzemeltetett dracsoptika.hu Online Áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza.  Kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el az alábbi dokumentumot. A webáruház működésével, megrendelési-, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A dracsoptika.hu Online Áruház (továbbiakban Áruház) Magyarországon forgalomban lévő termékkört kínál eladásra.

Az oldalainkon található képek többsége a forgalmazótól származik, de nem minden esetben tökéletesen azonos a forgalomba került termék képével. Amennyiben a forgalmazó nem biztosított a termékhez képet, akkor azt saját erőből állítjuk elő. A képek mintának tekintendők, az eltérésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék. Amennyiben kép nélküli terméket talál, kérem, jelezze az info@dracsoptika.hu címen.

2. Adatketelési szabályok

2.1. Az áruházra vonatkozó adatvédelmi szabályok a linkre kattintva tekinthetőek meg.

3. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

3.1. Az Ocular-Optikus 2007 Kft. Magyarországon forgalomban lévő optikai- és napszemüvegek valamint kontaktlencsék és egyéb kiegészítő termékek (optikai lencse, kontaktlencse ápoló folyadék, szemcsepp, tok, törlőkendő, tisztítófolyadék, szemüveglánc, stb.) forgalmazásával foglalkozik. A termékek minőségi ellenőrzését a tulajdonosok végzik el, amennyiben azt a termék csomagolása lehetővé teszi.

3.2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is. A termék vételára és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett és a rendelésről küldött visszaigazoló e-mailben is szerepel. A megrendelt áru ellenértékét (az áru vételára, csomagolási költsége, szállítási díja) a vásárló a kecskeméti üzletben fizeti ki.

3.3. Az Áruházunkban feltüntetett akciós árakról pontos tájékoztatást az aktuális akciónkat hirdető banneren talál. Abban az esetben, ha a vevő bármilyen egyéb kedvezményt, kupont vesz igényben, azt a pénztárnál tudja érvényesíteni.

3.4. Ha a megrendelt árucikk igazoltan hibás, vagy a szállítás során sérült meg, akkor azt az Ocular-Optikus 2007 Kft. 15 (a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló jogszabály 4. § (2) bek. szerint max. 15) munkanapon belül díjmentesen kicseréli.

 

4. Rendelés menete

Az Áruházban regisztrált-, illetve vendég vásárlók vásárolhatnak. Az Áruház a regisztrációs adatoknak, vagy a vásárlás végén megadott adatoknak megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát.

A vásárlás teljes menetének leírását a Vásárlási tájékoztató című oldalon, a következő linken találhatja meg.

4.1. Vásárlási folyamat:

 

Az oldalon folyamatosan bővülő termékkör közül választhat a látogató. A termékeket különböző kategóriákba csoportosítottuk. A megvásárolni kívánt terméket a termékoldalon található űrlap kitöltésével foglalhatja le, majd a foglalást követően személyesen kecskeméti áruházunkban vásárolhatja meg.

 

Arról, hogy a terméket félretettük Önnek, emailben értesítést küldünk.

 

4.2. Fizetési lehetőségek:

 

A megrendelt áru ellenértékét áruházunkban készpénzzel vagy bankkártyával fizetheti ki.

 

4.3. Szállítási mód:

 

Személyes átvétel: 6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 6-8.

 

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 9-18 óráig, Szombaton 9-13 óráig.