Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő

6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 8.

+36-76-401-152 / +36-30-950-5124

Látásvizsgálatok a Dr. ács Optikában

Optikánkban képzett, precíz és megbízható optometristákból álló csapatunk van pácienseink segítségére, így garantáltan biztos kezekbe kerül, ha ránk bízza látását. Akkor sem hagyjuk magára ügyfelünket, amennyiben  olyasmit találunk a látásvizsgálat során, ami további szemvizsgálatot igényel. A Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő kiemelkedő szaktudású és nagy tapasztalatú orvosi háttérrel rendelkezik Kecskeméten, ezért bátran fordulhat hozzánk! 

Várjuk szeretettel a legmodernebb vizsgálati eszközökkel felszerelt rendelőkben a város szívében, Kecskeméten.

Teljes körű szemvizsgálat felnőtteknek

Az időszakos látásvizsgálat fontos!

Ugyan a mindennapok során látásunkat kiválónak ítélhetjük, sok olyan látásprobléma is nehezítheti életünket, amelyeket hajlamosak vagyunk más betegségnek betudni. Ilyen például az időszakosan (vagy annál sokkal gyakrabban) jelentkező fejfájás, fáradékonyság, szemszárazság és szemfáradtság.

Az évente legalább egyszer elvégzett látásvizsgálat során  kiderülhet, hogy mi okozza a kellemetlen tüneteket, illetve megelőzhető bizonyos szembetegségek kialakulása is. 
A kocsinkat is elvisszük évente egyszer a kötelező szerviz miatt szerelőhöz, a szemünk világára miért ne fordítanánk időt? 

Amiért minket válasszon

Optikánkban szeretnénk, ha minden vendégünk magabiztosan távozna tőlünk annak tudatában, hogy jól döntött, amikor ránk bízta látását.

Szolgáltatásaink a teljes körű, optometrisa által végzett látásvizsgálaton kívül, a város legjobb szemész szakorvosai által nyújtott szemvizsgálatokat is magába foglalják. Az első látásvizsgálattól a megfelelő szemüveg kiválasztásáig és elkészítéséig segítjük Önt.

Mivel nagyon fontosnak tartjuk, hogy már egészen korán nagy figyelmet fordítsunk szemünk egészségének megóvására, ezért üzletünkben teljes körű látás- és szemvizsgálatot biztosítunk gyermekek számára is. Megbízható szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a gyerekek látásának ellenőrzésében, így nem kell aggódnia, szemük védelme a legjobb kezekben van.
Teljes körű látásvizsgálat felnőtteknek

Vizsgálatok / szűrővizsgálatok


Teljes körű látásvizsgálat

A képzett optometristáink által végzett teljes körű vizsgálat magában foglalja a szemmozgások megfigyelését, dioptria meghatározását (vagyis a látásélesség vizsgálatot), színtévesztés megállapítását, a szemizom-egyensúly ellenőrzését, binokuláris vizsgálatot és Pola tesztet, amely a rejtett kancsalságot hivatott megállapítani.

Ára – 10000,- Ft


Kontaktlencse illesztés és betanítás

Optikánk amellett, hogy többféle napi vagy havi kontaktlencsét, ápolófolyadékot és viselésükhöz ajánlott szemcseppet kínál, nálunk a kontaktlencse illesztését is megtanulhatja, illetve egy ingyenes próbát is biztosítunk kezdő viselők számára.

Ára – 10000,- Ft


Kontaktlencse kontroll-vizsgálat

A kontaktlencse viselők számára biztosított kontroll vizsgálat díjtalan szolgáltatásunk, amelynek során ellenőrizzük a viselők szemének állapotát, hogy kiderüljön szükség van-e a lencse fajtájának cseréjére vagy műkönny használatára.

Ingyenes


Szemüveg felírás

Ha a látásvizsgálat során kiderül, hogy az páciensünknek szemüvegre lenne szüksége, profi látszerészeink gondoskodnak a megfelelő lencse és keret kiválasztásáról.

Ára – 10000,- Ft


Pupillatágítás nélküli szemfenék vizsgálat

A szemfenék (vagyis a szemgolyó hátsó részének belső fala) vizsgálata optikánkban a Fundus-kamera használatával pupillatágítás nélkül is elérhető. A Fundus-kamera egy fotót készít a szemfenék állapotáról, amely a vizsgálat végeztével megjelenik a képernyőn is, így nincs szükség a sokszor kellemetlen élménnyé tudatosult pupillatágításra.

Ára – 15000,- Ft


Látótér vizsgálat

A látóterünk az a tér, amelyet a szemünkkel egy pontra fixálva egyszerre belátunk. Az erre irányuló vizsgálat segítségével olyan betegségeket tudunk még korai stádiumában diagnosztizálni és így hatékonyan kezelni, mint a zöldhályog vagy a szem keringési zavarai.

Ára – 14000,- Ft


Érintésmentes Glaucoma (zöldhályog) szűrővizsgálat

A fent említett zöldhályog sajnos gyakori jelenség. Kifejezetten veszélyes, mert korai stádiumban gyakorlatilag észrevehetetlen, előrehaladott állapotában pedig sajnos már nehezen kezelhető. A legjobb megoldás a prevenció – a Dr. Ács Optikában érintés- és fájdalommentes, mindössze pár perces szűrővizsgálatra is van lehetősége időpontot foglalni.

Ára – 11000,- Ft


Cataracta (szürkehályog) szűrővizsgálat

A szürkehályog a szemlencse állományának elszürkülésével járó betegség, ami a kor előrehaladtával alakulhat ki. A páciens lassú, de folyamatos látásromlást tapasztal, illetve szemlecse felületén vízfátyol-szerű szürke réteg képződik, amely csak műtéti módon távolítható el. 

Üzletünkben biztosítunk optometrista által végzett szürkehályog szűrővizsgálatot is.

Ára – 11000,- Ft


Látásellenőrzés

A látásvizsgálat pontosságát a felkészült, képzett szakembereink mellett legújabb technológiával készült vizsgálógépeink garantálják.

Ára – 10000,- Ft


Színlátás vizsgálat

A színlátás vizsgálatnak köszönhetően megállapítható a színvakság vagy a színtévesztés. A vizsgálatot optometrista végzi el, melynek során a színes pöttyökkel ellátott táblán lévő számokat, ábrákat kell kiolvasnia a páciensnek – ezt hívják pszeudo-izokromatikus tesztnek. 

Ára – 10000,- Ft

kiszűrhető a látásvizsgálattal

Nem győzzük hangsúlyozni az évenkénti látásvizsgálat fontosságát, hiszen olyan szembetegségek,  rendellenességek kialakulására derülhet fény, mint például:

– a rejtett kancsalság

– zöldhályog

– szürkehályog

– a szem keringési zavarai

– színvakság vagy színtévesztés

Teljes körű látásvizsgálat felnőtteknek

online Időpontfoglalás - Optometrista

Online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül jelenleg csak Optometrista által végzett vizsgálatokat lehet foglalni. Kérjük, hogy amennyiben szemész szakorvosi vizsgálatra szeretne időpontot foglalni, azt a lenti elérhetőségeink egyikén tegye meg. Köszönettel: Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő Csapata

Időpontfoglaló

Loading...