Rólunk
18859
page-template-default,page,page-id-18859,stockholm-core-2.1.3,select-theme-ver-7.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Title Image

Rólunk

Ismerjen meg jobban minket!
Szakrendelés

A vizsgálatokat a legújabb technológiájú orvosi diagnosztikai műszereink segítségével végezzük gyermekek és felnőttek részére egyaránt. Állunk rendelkezésre mindenfajta szemészeti szolgáltatással, ugyanakkor tiszteletben tartjuk, ha csak a szakrendelés vagy csak a bolt iránt érdeklődik.

Szaküzlet

Segítünk dönteni Önnek akár napszemüveget keres, akár optikai keretre van szüksége. Személyre szabott termékajánlatokat kínálunk nyugodt környezetben, város szívében. Nem minden a külsőség, hiszen mi tudjuk: Ön az egyetlen, aki belülről látja a szemüvegén keresztül a világot.

Szakképzett munkatársak

Nálunk kiváló szakorvosok, szakképzett látszerészek és magasan képzett optometrista végzi a munkát az Ön legkomfortosabb látásélményéért. Engedje, hogy személyre szabott árajánlatainkkal és szaktudásunkkal segítsük.

Szavazzon bizalmat szakértelmünknek!

2000

Termék

100

Márka

8000

Elégedett vásárló

9

Év

Munkatársaink
team_image
szemész szakorvos főorvos

Dr. Ács Tamás

Teljes körű szemészeti vizsgálat: látásélesség, elülső szegment, szemfenék, szemnyomás, szemmozgások vizsgálata, zöldhályog (glaucoma), szürkehályog (cataracta), szemfenéki kórképek szűrése és diagnosztizálása.

team_image
szemész szakorvos

Dr. Vityaz Marianna

team_image
ügyvezető - szakképzett látszerész

Dr. Ácsné Szepes Krisztina

team_image
optometrista, kontaktológus

Fabrizio Bonci

Látásellenőrzés, szemüveg felírás
Kontaktlencse vizsgálatok, kontaktlencse illesztése, viselés betanítása, kontaktlencse viselők gondozása
Szűrővizsgálatok
Refrakciós vizsgálatok, 3D látásvizsgálat, sztereolátás, Polatest (polateszt) vizsgálat, teljes körű optometriai és szemvizsgálat, szembetegségek szűrése, szakorvoshoz továbbítása, fókuszálási képesség vizsgálata, szemizom egyensúly vizsgálata, vizuális stressz vizsgálata, olvasási sebesség vizsgálata, fogyatékkal élők speciális vizsgálata objektív módon

team_image
látszerész

Börönte Bernadett

team_image
látszerész

Czímer Ágnes

Szakrendeléssel egybekötött szaküzletünk 2008-ban nyitotta meg kapuit Kecskemét belvárosában, nyugodt és elegáns környezetben. Vállalkozásunk célja, hogy szakképzett munkatársaink segítségével a legtökéletesebb látásélményt nyújtsuk a pácienseknek teljes körű szolgáltatás keretében, rövid határidővel, barátságos kiszolgálás által jutányos áron. Mindennapi feladatunknak érezzük, hogy az ügyfeleinknek személyiségüknek és választásuknak legmegfelelőbb, kiváló minőségű ajánlattal szolgáljunk – legyen szó a legapróbb megrendelésről. Büszkék vagyunk rá, hogy valamennyi munkatársunk szakképesített és szakterületének lelkes képviselője. Fontos számunkra, hogy a vásárlók tudják, hogy szinte minden stílusú és árfekvésű terméket forgalmazunk és állítunk elő. Szolgáltatásaink között nem csak a tanácsadással egybekötött eladás, hanem a szakvizsgálatok, a szemüveg felírás, a javítás, a betanítás, a garanciális lencsék csiszolása és a pótlencse biztosítása is szerepel. A hozzánk betérőknek ajánlunk, tanácsolunk és kínálunk – mindenkinek saját igényei alapján.

Szakképzettségi szint0

Termékkínálat0

Barátságos vevőcentrikusság0

Dr. Ácsné Szepes Krisztina a Dr. Ács Optika és Szemészeti Rendelő ügyvezetője az RTL KLUB Reggeli műsorában

2014. november 12.

Rólunk mondták